Több, mint 15 év tapasztalattal mögöttünk!
Víz-fűtésszerelés

Víz-fűtésszerelés

Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, ha radiátort cserélne, vagy a teljes vizesblokkot akarja átköltöztetni máshova.

Víz-fűtésszerelés

Vízszerelés: A fürdőszobák kialakításánál rendszerint elvárás (a panel lakásokban), hogy minél kevesebb cső és alkatrész legyen szem előtt. A fürdőszoba, WC, konyha és egyéb vizes blokkok építésében a legmodernebb technológiával dolgozunk. Legyen szó csőhálózat kiépítésről vagy egyéb vízszerelésről, keressen minket bizalommal.

Fűtésszerelés: A megfelelő radiátor kiválasztása a fűtés egyik legfontosabb eleme. Ma a háztartásokban leggyakrabban a lapradiátorok jelennek meg, melyek már 50 fokos vízhőfoknál is hatékonyan működnek. A fürdőszobákban elterjedt a törölközőszárítós radiátor választása, ami nagyon hasznos lehet, mert a fűtés mellett a törölközők szárazon tartásában is segít. Nagyobb méretű fürdőszoba esetén fűtésre nem biztos, hogy elég, de kiegészítésként jó szolgálatot tehet. A radiátoros rendszer gyorsan reagál a szabályozásra és dinamikusan tudja a hőleadását változtatni. Könnyen szerelhető, meghibásodás esetén egyszerű a szervizelése. Akár lapradiátort, akár törölközőszárítós radiátort választ, felrakását szakszerűen elvégezzük Önnek.

Elégedett ügyfelek

Galéria

Ha Önnek is fontos, hogy a felújítás minél gyorsabban és az elképzeléseknek megfelelően alakuljon, akkor
#kérjen tőlünk ajánlatot.